Туристи два дні не зможуть милуватися Фарерськими островами

Причина банальна – популярним серед іноземних туристів островам необхідне генеральне прибирання.

Архіпелаг складається з мальовничих островів, які залучають сюди величезну кількість любителів пішого туризму і дикої природи. Але, на жаль, у такій масовості існує і зворотний бік – туристи залишають після себе дуже багато сміття. Для того, щоб прибрати сміття, залишене туристами, місцева влада протягом двох днів – із 26 по 27 квітня – тимчасово припинить доступ на острови для мандрівників. Виняток зроблять для волонтерів, які виявлять бажання допомогти місцевим жителям підтримати чистоту на островах.

Організатори пропонують волонтерам безкоштовне проживання та харчування протягом трьох днів. Для участі необхідно було зареєструватися на сайті і купити квитки на літак. Всі місця для бажаючих приєднатися до великого прибирання Фарерських островів вже зайняті.

Під час проведення акції волонтери будуть створювати пішохідні доріжки, споруджувати оглядові майданчики, які допоможуть зберегти природу і пташині резервати, а також будуть встановлювати дорожні знаки.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що експерти всесвітньо відомого туристичного порталу Trip Advisor опублікували свій список країн і міст для подорожей.

Влада Нью-Йорка взялися за власників квартир, що здають свої помешкання туристам, яких в місті хоч відбавляй.