На Фарерських островах вже тепер активно готуються до весняного суботника

Фарерські острови – популярне місце серед туристів з усього світу. Однак велика кількість мандрівників, на жаль, залишає по собі багато сміття.

Для того, щоб хоч якось почати вирішувати цю проблему, влада вирішила, що потрібно влаштувати велике прибирання всіх місць, які найбільш популярні серед туристів.

Уже зараз відомо, що небажано планувати подорож на Фарерські острови на 16-17 квітня 2020 року, оскільки всі популярні місця для відвідувачів будуть закриті. Місцева влада серйозно стурбована тим, що на островах накопичується багато сміття, тому прийнято рішення про те, що ці два дні буде проводитися масштабне генеральне прибирання.

Влада Фарерських островів розраховує знайти сотню добровольців, які згодні стати волонтерами і протягом двох днів добре попрацювати, щоб очистити від сміття популярні туристичні місця.

Цього року така акція вже проводилася, і місцева влада вирішила, що потрібно і в наступному році організувати велике прибирання сміття. Надалі планується, що такі акції будуть проводитися щороку.

Неповторна і практично незаймана природа, глибокі і вузькі фьорди Фарерських островів щороку приваблюють величезну кількість туристів з усього світу.

Відзначається, що ніякого припинення повітряного сполучення не буде. Всі авіарейси будуть виконуватися згідно з розкладом, а готелі розміщувати мандрівників.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з 18 по 24 листопада в готелях і хостелах по всьому світу проводиться акція World Barter Week. Туристи можуть переночувати в готелі безкоштовно, натомість щось зробивши.

Влада провінції Хебей на півночі Китаю ухвалила рішення закрити для відвідувачів всі 32 скляних мости.