Країни Океанії повідомили прекрасні новини, так як міграція в регіон проста, як ніколи

Країни Океанії визнані найбільш відкритими для емігрантів. Від туди прийшли приємні для багатьох новини, так як населення регіону найбільш позитивно ставиться прибулим за програмами міграції іноземцям.

Про це стало відомо з масштабного опитування, проведеного ініціативою Gallup. Так, у дослідженні взяли участь більше 142 тисяч чоловік з 139 країн. Опитування проводилося в період з 2016 по 2017 року.

2017-08-23-125508-ed4f2f0f7

Нагадаємо, що мігрантам ради не тільки в Океанії, але і в інших країнах. Детальніше про це можна дізнатися в нашому матеріалі “Канада відкрита як ніколи: програма «супер-віза» стала шансом для 90 тисяч батьків”.

В ході соціологічного дослідження з’ясувалося, що найбільш нетерпимо до емігрантів відносяться в країнах колишнього Радянського Союзу та Східної Європи. Особливо вороже ставляться до приїжджих в Чорногорії, Угорщини та Македонії.

Згідно з даними опитування, найбільш сприятливими для еміграції сьогодні є такі країни, як Нова Зеландія, Австралія та Ісландія. Також соціологи рекомендують не переїжджати у країни Східної Європи, де ставлення до мігрантів – негативний.

Читайте також:

1.Катар упросив візовий режим для українців

2.Новини Канади: в країні запущена нова міграційна програма

3.Безвиз з ЄС став подарунком для більш ніж 200 тисяч українців

4.Приємні новини: Україна та Ізраїль скасовують роумінг

5.Авіаквитки в США коштує 150 доларів: в Україну приходить новий лоукост