Польський мобільний оператор Plus пропонує хороші умови зв’язку для громадян України

Зростаюче число громадян України, які приїжджають на роботу в Польщу і залишаються там жити, наштовхнуло вже іншого оператора мобільного зв’язку підготувати спеціальну пропозицію для цього потоку іммігрантів. Мобільна мережа Plus являє тариф «Дешева Україна». Щоб використовувати його, вам необхідно придбати JA + Card Starter і активувати цю послугу. Українці за цим тарифом отримують: ставку 19 гріш мінімально для дзвінків з Польщі на українську мережу «Київстар», тариф 33 гріш на SMS, відправлених з Польщі на українську мережу «Київстар», безкоштовну передачу даних в Польщі за Viber, Facebook і Messenger, інтернет-пакет на користування в Польщі, дзвінки, SMS та MMS без обмежень на території Польщі та роумінг в Європейському Союзі.

польский оператор мобильной связи plus

Громадяни України, які хочуть скористатися пропозицією, повинні зареєструвати свій номер відразу після придбання стартового пакета з паспортом або картою проживання(побуту).

Також мобільний оператор Plus підготував спеціально зазначені стартові пакети українською мовою, які будуть доступні в окремих точках продажу. На початку року спеціальні пропозиції для клієнтів з України оголосив мобільний оператор Play. В Play ставка 29 гріш за хвилину дзвінка і 29 гріш для SMS, це стосується трьох мобільних операторів в Україні: «Київстар», «Vodafone» і «Lifecell». Протягом декількох років українці користувалися послугами мобільного оператора Хейя (T-Mobile Poland).