Стали відомі новини: останні росіяни вільно ходять по країні, так як Україна зобов’яже громадян РФ звітувати про переміщення

Україна продовжує розробляти нові норми в’їзду громадян Російської Федерації на територію країни.

Так, секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов пропонує зобов’язати всіх росіян звітувати про свої переміщення по території країни.

5912c707d1910

Дана міра направлена на посилення заходів безпеки і покликана скоротити рівень терористичної небезпеки.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що візовий режим між Україною і Росією все ж не буде введено. Детальніше про це можна довідатися в нашій статті “Клімкін розповів, що віза для громадян РФ введена не буде: Росія відповість дзеркально”.

Зазначимо, що Турчинов не розповів, коли буде введена подібна міра і яким саме чином громадяни РФ будуть інформувати органи державної влади України про свої переміщення по території країни.

Крім того, голів РНБО також додав, що незабаром для громадян Росії, які проживають на території України, введуть обов’язкову норму реєстрації за місцем проживання.

Зараз пропозиції Турчинова направлені на розгляд в Кабінет міністрів України, Міністерство закордонних справ, Міністерство внутрішніх справ, Державну міграційну службу в Державну прикордонну службу.

Читайте також:

1.Відкрита Україна: безвізові країни взяли понад 100 тисяч українців

2.Безвізовий режим в Україні доступний не всім: прикордонники розповіли, кого не пускають у Європу

3.Останні новини з Європи говорять лише про зміну міграційної системи в Швеції

4.Свіжі новини Америки: в силу вступив закон Трампа про емігрантів

5.Новини в Ізраїлі сьогодні: паспорти будуть видавати всім, хто приїхав в країну євреїв