Останні новини з Європи говорять лише про зміну міграційної системи в Швеції

Уряд Швеції має намір внести зміни в систему податків для тимчасових працівників з інших країн. Про це останні новини Європи говорять прямо зараз.

Так, влада країни хочуть, щоб більша кількість іноземців платили податки безпосередньо в Швеції. У даний момент розроблено ряд змін до податкового кодексу країни. Зараз питання про посилення податкових норм для іноземних працівників розглядається різними інстанціями.

131216_163133_90506_2

У Швеції хочуть внести норму, згідно якої особа постійно проживає на території країни, однак тимчасово працює в місцевій компанії, може бути звільнена від сплати податків в тому випадку, якщо працює в країні менше 183 днів у році.

Проте, звільнення від податків пропонують скасувати для тих іноземців, які уклали контракти на виконання робіт з клієнтом, які постійно мешкають у Швеції.

Таким чином, буде введена норма, згідно з якою оплата податків іноземним працівником буде залежить від того, в якій компанії він працює, а не в якій країні живе роботодавець, який нараховує йому зарплату.

Крім того, шведський уряд пропонує, щоб всі тимчасові іноземні працівники реєструвалися в податковій інспекції Skatteverket. Також шведські власті хочуть зобов’язати іноземні компанії, що працюють у Швеції, дотримуватися ті ж правила, що дотримуються ті фірми, що спочатку були зареєстровані на території Королівства.

На думку міністра фінансів Швеції Магдалени Андерссон введення нових правил має навести порядок на ринку праці і полегшить контроль за шведськими та іноземними підприємствами, а також сприятиме посиленню їх конкурентоспроможності.

Крім того, планується, що з введенням нових норм іноземні працівники будуть перерахують у шведську скарбницю до 39 мільйонів доларів в рік.

Читайте також:

1.Відкрита Австралія: еміграція в країну стане ще простіше

2.Польща сьогодні: новини говорять про відкриття українських шкіл у Кракові

3.Дешева авіакомпанія по Європі збільшує кількість рейсів в Україну (ФОТОФАКТ)

4.Свіжі новини Америки: в силу вступив закон Трампа про емігрантів

5.Новини в Ізраїлі сьогодні: паспорти будуть видавати всім, хто приїхав в країну євреїв