У 2018 році Billa в Чехії відкриває 12 нових магазинів

Останній супермаркет Billa в 2017 році відкрився в Йилове в районі Прага-Захід, таким чином, число магазинів мережі в Чехії досягло 220. Для того, щоб залишатися на лідируючих позиціях компанія за минулий рік інвестувала майже півмільярда крон розширення мережі та модернізацію своїх супермаркетів в Чеській Республіці. Відкрито 9 нових магазинів та 10 пройшли модернізацію. В цьому році Billa планує відкрити 12 нових супермаркетів по всій країні. У минулому році компанія найняла ще 250 співробітників.

супермаркет Billa«У наступному році ми плануємо відкрити 12 нових супермаркетів, продовжуючи модернізувати існуючі, при цьому створюються понад 300 нових робочих місць», – сказав Ярослав Щипка, генеральний директор компанії в Чехії. Середня площа магазину становить понад 900 квадратних метрів.

Прибуток Billa в Чеській Республіці зросла на 30% до 469 млн крон. Супермаркети Billa є частиною REWE Group, яка є лідером на австрійському ринку продуктів харчування і аптек і одним з найбільших роботодавців. Billa входить в десятку найбільших роздрібних мереж Чеської Республіки, включаючи Kaufland, Ahold та Tesco.