Universal Studios відкрила парк розваг в Пекіні

“Відвідувачі знайомляться сьогодні з першим тематичним парком Universal Studios в Китаї, що відкрився в Пекіні. Черги серед бажаючих потрапити туди почали рости з світанку”, – повідомляє AFP.

Відвідувачі зможуть побачити панораму, натхненну популярними фільмами, в тому числі «Гаррі Поттером» і «Парком юрського періоду». Парк також є частиною більш великої універсальної зони відпочинку, яка включає в себе два готелі і торгову вулицю.

Парк обіцяє водні шоу і зустріч з аніматронним динозавром. Камери розпізнавання обличь дозволяють відвідувачам користуватися шафками для зберігання речей, оплачувати їжу і приєднуватися до прогулянок без фізичних квитків.

За повідомленнями державних ЗМІ, в понеділок після оголошення дати відкриття кількість запитів на тематичний парк на популярному сайті бронювання подорожей Ctrip підскочила більш, ніж на 800%.

Екскурсія по атракціону сьогодні призначена тільки для відвідувачів зі спеціальними корпоративними запрошеннями. Проте, очікується, що парк буде мати велику відвідуваність під час майбутніх однотижневих національних свят в жовтні, тим більше, що багато китайців не змогли відпочити влітку через коронавірус.