Топ-25 найкращих робочих місць у 2017 році

26 жовтня 2017 року, Great Place to Work оголосила список 25 кращих місць в світі. Salesforce (ІТ), Adecco Group (Професійні послуги) і SAS Institute (ІТ) відкривають двері для нових співробітників. Інформаційні технології з 28% є найбільш представленою галуззю в списку, друге місце традиційно займає обробна промисловість (24%).

 Информационные технологии

Переможці цього року демонструють, що робоча середа, заснована на взаємній довірі, і орієнтована на продуктивність політики компанії не тільки взаємовиключні, але і надійно », – сказав Майкл К. Буш, президент Great Palce to Work.

В сьомий раз Great Place to Work склав список кращих робочих місць у світі. Цього року було опитано понад 6,6 тисяч міжнародних компаній, в яких загалом працює понад 10 мільйонів чоловік.

Критерії, щоб бути серед кращих в світі, нечисленні, і так: компанія повинна бути переможцем не менш 5 національних кращих робочих місць і мати у своєму складі не менше 5000 співробітників по всьому світу, причому 40% з них працюють за межами країни, де знаходиться штаб-квартира компанії.

Додаткові бали нараховуються за кількість країн, де проводилося дослідження співробітників, і процентна частка співробітників (відносно загальної зайнятості в організації), опитування яких проводили. Індивідуальний підхід до кожного члену компанії – це те, що єднає всіх переможців. Кращі роботодавці не зосереджуються виключно на знаннях та професійному досвіді своїх людей. Вони також підтримують таланти і пристрасті, які супроводжують їх в особистому житті.

В цьому році в опитуванні взяла участь 51 країна зі всього світу. Що стосується кількості філій, які взяли участь, то Великобританія надала, то ж кількість, що і в попередньому році – 19 (19 компаній). Друге місце займає США (14 компаній) і третє місце в Перу, Індія і Китай (11 компаній). Польський внесок у форму списку в цьому році дещо нижчі, ніж у попередні роки. Однак присутність у світовому списку Cisco, Cadence Design Systems і EY також є заслугою польських філій цих компаній.

Топ-25 глобальних робочих компаній в 2017 році:

  1. Salesforce – Інформаційні технології;
  2. Професійні послуги Adecco Group;
  3. Інститут SAS – Інформаційні технології;
  4. Марс – виробництво;
  5. Natura – виробництво;
  6. Abbvie – біотехнологія і фармацевтика;
  7. Белькорп – охорона здоров’я;
  8. DHL – транспорт;
  9. Hilton – готелі та ресторани;
  10. Stryker – виробництво;
  11. Diageo – виробництво;
  12. AccorHotels – готелі та ресторани;
  13. Cadence Design Systems – інформаційні технології;
  14. Autodesk – інформаційні технології;
  15. W. L. Gore & Associates – виробництво;
  16. Hyatt – готелі та ресторани;
  17. EY – професійні послуги;
  18. American Express – фінансові послуги та страхування;
  19. Cisco – інформаційні технології;
  20. Adobe – інформаційні технології;
  21. Falabella – роздрібна торгівля;
  22. Hilti – виробництво;
  23. Admiral Group plc – фінансові послуги та страхування;
  24. H & M – роздрібна торгівля;
  25. SAP – інформаційні технології.

Ми можемо бачити список найкращих фірм роботодавців, на нашому сайті www.eurabota.ua Ви можете знайти вакансії від цих фірм і стати частинкою кращого. Всім удачі в пошуках.