Більшість громадян Канади заявляють, що відчувають себе щасливими

Задоволеність своїм життям та відчуття щастя відчуває більшість канадських громадян.

Соціологічна компанія Gandalf Group опублікувала результати опитування, яке проводилося у всіх провінціях Канади. Переважна більшість жителів Канади заявили про те, що задоволені своїм життям і часто відчувають себе щасливими.

 счастливые канадцы

Відповідаючи на запитання про щастя, дві третини канадців, заявили, що вони відчувають себе дуже щасливими. Також 68 відсотків жителів Канади відчувають повне задоволення своїм життям. Про те, що життя не вдалося і вони відчувають великі труднощі, розповіли всього лише 5 відсотків канадських громадян.

Вибірка при опитуванні складена так, щоб враховувався стать, вік і розподіл за регіонами країни.

Опитування проводилося з метою вивчення рівня задоволеності канадців особистими, сімейними, соціальними, трудовими та фінансовими аспектами життя. Виявилося, що для жителів Канади найсильнішими загальними детермінантами щастя і задоволення життям є психічне здоров’я і цілеспрямованість.

Влада Канади розробили і реалізують нову імміграційну програму, спрямовану на значне збільшення числа людей, які запрошуються на постійне місце проживання.

Нагадаємо, раніше ми писали про рекордний приріст населення в 2018 році, який на 80 відсотків складається з числа людей, що переїхали в Канаду з інших країн.

Джерело: www.eurabota.ua

02.11.2018