Абсолютна більшість канадців вважають, що імміграція позитивно впливає на економіку країни

Дослідження Focus Canada показало, що 80% жителів Канади як і раніше підтримують імміграцію.

Жители Канады фото

Опубліковані результати щорічного дослідження, яке проводиться Інститутом навколишнього середовища та Фондом канадських расових відносин у лютому 2018 року. Було опитано 2000 громадян Канади у віці від 18 років. Дослідження показало, що переважна більшість канадців розглядає імміграційні процеси в країні, як позитивне явище, що надає позитивний вплив на економіку. Практично не вплинуло те, що посилюються негативні погляди на іммігрантів в США і Європі. Канадці – нація, найбільш позитивно сприймає іммігрантів у своїй країні.

Тільки близько 16% жителів Канади вважають, що люди, які приїхали з інших країн не роблять позитивний вплив на економічну ситуацію, 80% опитаних з ними не згодні.

Публікація результатів опитування збіглася з оприлюдненням Статистичним управлінням Канади даних про те, що міжнародна міграція є основною рушійною силою, яка дає можливість значно збільшувати чисельність населення країни, про це свідчать статистичні дані за останній квартал 2017 року. Також із звіту випливає, що збереження іммігрантів в атлантичних провінціях має вирішальне значення для економічного виживання регіону.

Джерело: www.eurabota.ua