У Квебеку створені оптимальні умови для працевлаштування іммігрантів

Канадська провінція Квебек надає великі можливості для працевлаштування іммігрантів.

Условия для трудоустройства в Квебеке

Згідно з дослідженням, яке провів Institut du Qu?bec, що вивчає в тому числі і стан ринку праці провінції, люди, які переїхали в Канаду з інших країн, у переважній більшості випадків працевлаштовуються за короткий період часу.

Великий успіх на ринку праці Квебеку, фахівців, які приїжджають жити і працювати в Канаду з усього світу, в тому числі з України, зумовлений тим, що останнім часом в країні спостерігається збільшення кількості людей пенсійного віку. Це призводить до великої нестачі кваліфікованих працівників у багатьох секторах економіки. Люди, які приїжджають до Канади з успіхом заповнюють вакантні робочі місця.

Статистичні дані показують, що в канадській провінції Квебек рівень безробіття серед іммігрантів у віці від 25 до 54 років у серпні знизився до 6 відсотків. При цьому ще в січні цього року вона становила більше 8 відсотків. Загальна безробіття, тобто і корінних канадців та іммігрантів в Квебеку становить 5,6 відсотка.

Відповідно, зріс і рівень зайнятості іммігрантів за останнє десятиліття, Institut du Qu?bec дослідив, що сьогодні вона становить 78 відсотків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що місто Оквилл в провінції Онтаріо вважається найпопулярнішим серед тих, хто вирішив переїхати жити в Канаду.