Визначено найкраще місто Канади для іммігрантів

Згідно з новим опитуванням, яке провів журнал Moneysense, найкращим містом для людей, які приїхали в Канаду на постійне місце проживання, став місто Оквилл в провінції Онтаріо.

Оквилл фото

Оквилл обійшов Торонто, який традиційно вважається найбільш популярним серед людей, що вирішили переїхати в Канаду. Торонто в опитуванні журналу під назвою «Кращі місця для життя нових канадців» опинився на п’ятому місці

Населення Оквилла налічує 200 тисяч чоловік, розташований він на берегах озера Онтаріо в сорока кілометрах від Торонто.

Одним з головних переваг, яке вивело місто на перше місце, є доступність житла, що дуже важливо для людей, які приїхали з іншої країни і, початківців облаштовуватися на новому місці.

Оцінювалися більш 400 канадських міст на основі показників в наступних категоріях: рівень доходів, економіка, зростання населення, податки, логістика, клімат, доступність до охорони здоров’я, культура.

Згідно з опитуванням, частка нових канадців у Оквілле за останні десять років збільшилася з 18 до 31 відсотків. Згідно останнього перепису, приблизно 30 відсотків жителів говорять на іншій мові, крім англійської або французької.

У п’ятірку кращих канадських міст для іммігрантів увійшли:

  • Оквилл, Онтаріо;
  • Оттава, Онтаріо;
  • Мон-Роял, Квебек;
  • Король, Онтаріо;
  • Торонто, Онтаріо.

Джерело: www.eurabota.ua