Lufthansa Group збільшила зростання пасажиропотоку на українських маршрутах

Найбільша німецька авіакомпанія Lufthansa Group значно збільшила кількість перевезених пасажирів на українських маршрутах.

Немецкая авиакомпания Lufthansa Group

Український напрям у цьому році виявилося для німецької авіакомпанії Lufthansa Group вельми вигідним. На рейсах українського напрямку зафіксовано суттєве зростання кількості пасажирів.

У період з січня по серпень 2018 року один з найбільших пасажирських авіаперевізників – група компаній Lufthansa – на рейсах, що виконуються на українському напрямку, збільшило пасажиропотік на 14 відсотків.

Згідно з підбитими підсумками, в цілому за 8 місяців цього року послугами авіакомпанії на рейсах скористалося близько 550 тисяч пасажирів. Інформація була озвучена генеральним директором авіакомпанії в Україні Рене Койнзаком.

Насамперед зростання кількості пасажирів вдалося досягти за рахунок збільшення частоти рейсів, які виконуються з та в Україну. Топ менеджер підкреслив, що «це дуже високий зріст для нас. Частота рейсів також збільшилася на 8,5 відсотків».

У загальній складності авіакомпанія Lufthansa Group обслуговує 343 напрямки в 103 країнах.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про нових регулярних рейсах, які в березні наступного року запускає найбільша авіакомпанія України – МАУ. Мова йде про польоти на маршрутах Київ-Софія і Київ-Бухарест.