Відбір Express Entry б’є рекорди

Вчора, 17 квітня, відбувся черговий відбір Express Entry для бажаючих переїхати на постійне місце проживання до Канади.

В імміграційній політиці канадського уряду спостерігається стабільна тенденція, яка спрямована на поступове збільшення кількості іноземних громадян, які захотіли іммігрувати до Канади.

У черговому відборі 17 квітня Express Entry уряд випустив 3350 запрошень для подачі імміграційної заявки. З початку цього року вже випущено рекордну кількість запрошень –27900. Прохідний бал, який дає можливість оформляти документи на переїзд до Канади, знаходиться на досить низькому рівні і становить 451.

Канада – одна з найпопулярніших країн серед іммігрантів. Високий рівень життя, можливість порівняно легко знайти підходящу вакансію плюс політика канадського уряду, яка спрямована на поступове зростання імміграційного потоку – головні складові цієї популярності.

Крім імміграційних програм федерального уряду, кожна провінція Канади має свої окремі програми для залучення фахівців різних професій, можливостями яких користуються і українські громадяни.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що мінімум 20 тисяч нових працівників у сфері генерації і передачі електроенергії будуть потрібні Канаді, інакше вже через кілька років можуть виникнути дуже серйозні проблеми.

Протягом 2018 року понад 14 тисяч фахівців із різних країн переїхали до Канади, скориставшись лояльною системою імміграції.