Авіакомпанія Japan Airlines дарує туристам 50 тисяч квитків на внутрішні рейси

Особливу щедрість вирішив продемонструвати мандрівникам з усього світу японський пасажирський авіаперевізник Japan Airlines. Компанія дарує 50 тисяч квитків тим мандрівникам, які приїдуть до країни в період з 1 липня по 30 вересня 2020 року.

Акція, яка називається «Виграй поїздку з Japan Airlines», присвячена знаменній події, яка відбудеться в Японії в цьому році – Літнім Олімпійським іграм в Токіо.

Як пояснили в авіакомпанії, мета акції – зацікавити вболівальників, які приїдуть до країни з усього світу, побувати в інших районах Японії.

Для бажаючих взяти участь у програмі авіакомпанія рекомендує вибрати місцеві напрямки з аеропортів «Ханеда» в Токіо, «Ітамі» або «Кансай» в Осаці.

Безкоштовні квитки може отримати компанія друзів або родичів до чотирьох осіб.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з 1 січня 2020 року в Римі запровадили так званий єдиний квиток. Його потрібно купити, щоб подивитися найвідоміші пам’ятки стародавнього міста.

Німецький автобусний лоукостер FlixBus 11 грудня 2019 запустив рейс з Одеси до чеського міста Плзень. Маршрут проходить через Умань, Вінницю, Тернопіль, Львів, Краків (Польща) і Прагу (Чехія).