У Канаді визначили кращих роботодавців

Щоб визначити кращих роботодавців Канади, було проведено велике опитування.

За результатами спеціально організованого соціологічного дослідження в Канаді визначили компанії, які є найкращими.

Кращих роботодавців визначали серед підприємств, які нараховують не менше 500 співробітників. Для того, щоб результати опитування були об’єктивними, воно було повністю анонімним. Цей факт дозволив учасникам анкетування без побоювань висловити свою думку.

Респонденти мали можливість оцінити за шкалою від 0 до 10 ймовірність того, що вони будуть рекомендувати свого роботодавця друзям і знайомим, якщо вони шукають підходящу вакансію.

Для визначення кращого роботодавця критерії включали в себе оцінку робочого місця, робочу і соціальну атмосферу, виплати працівникам, навчання і розвиток співробітників, а також комунікацію між ними. Канадські роботодавці, визнані кращими, є лідерами у своїй галузі і здатні залучати та утримувати кращих співробітників.

До трійки лідерів роботодавців Канади увійшли:

  • Google. Штаб-квартира компанії знаходиться в Торонто, провінція Онтаріо. Компанія дає роботу понад 85 тисячам осіб. Лідирує в рейтингу кращих роботодавців вже кілька років поспіль.
  • University of Toronto. Університет по праву займає перше місце серед кращих вищих навчальних закладів Канади. В університеті працює 21,5 тисяч співробітників.
  • Avis Budget Group. Компанія працює в сфері прокату автомобілів. Штаб-квартира знаходиться в Гранд-Прері, провінція Альберта. Є підрозділом американської компанії. Налічує 31 тисяч співробітників.

Нагадаємо, раніше ми писали про новий склад компанії Amazon, який буде побудований в провінції Альберта. Це дасть можливість забезпечити роботою 1 300 осіб.

У багатьох медичних установах в канадській провінції Нью-Брансвік відчувається брак лікарів і медсестер.