Хороші новини для іноземних випускників в Канаді

Уряд Канади прийняв рішення про продовження терміну подачі заяв на роботу для іноземних студентів після завершення навчання.

Для того, щоб оцінити слова і заяви уряду будь-якої країни, потрібно просто подивитися на дії, які за ними слідують. Судячи з того, як останнім часом діє канадський уряд, зрозуміло, що політика, яка спрямована на істотне збільшення кількості іноземних працівників високої кваліфікації, ведеться послідовно.

Іноземні випускники тепер мають можливість протягом 6 місяців подати заяву на участь в програмі Post-Graduation Work Permit. Раніше випускники мали в запасі лише 3 місяці. Дійсний дозвіл на навчання при подачі заяви більше не потрібний.

Для тих іноземних студентів, які хочуть залишитися і отримати цінний досвід роботи в Канаді, збільшення часового періоду в два рази, є реальною можливістю без будь-яких проблем залишитися жити і працювати в країні.

Молоді фахівці зможуть працювати в Канаді протягом трьох років після закінчення університету. Відкритий дозвіл на роботу дозволяє їм працювати в будь-якій сфері діяльності, в будь-якій провінції Канади.

Досвід роботи в Канаді, як відзначають в Департаменті імміграції, буде давати можливість отримати право на постійне проживання в країні через програму Canadian Experience Class.

Нагадаємо, раніше ми писали про вдалу пілотну програму Open Work Permit, дію якої канадська імміграційна влада вирішила продовжити до кінця липня 2020 року.

Нещодавно в Канаді серед співробітників фірм і підприємств було проведено анонімне опитування, щоб визначити кращих роботодавців країни.