Регіональні візи в Австралію тепер можна отримати по прискореній процедурі

Австралійський уряд виділив понад 19 мільйонів доларів, щоб прискорити оформлення віз.

Він активно впроваджує в життя свої плани по заселенню регіонів країни, які відчувають велику нестачу кваліфікованих працівників.

Міністр імміграції Австралії Девід Коулман про нову ініціативу оголосив на зустрічі в Канберрі, де обговорювали проблеми зростання населення країни.

Передбачається, що гроші, виділені урядом, будуть освоєні протягом 4-х років. Новий план передбачає, що в першу чергу будуть оброблятися візи, які спонсоруються регіональними роботодавцями, а також для угод, по яких місцеві органи влади зможуть набирати працівників з інших країн.

«Наші співробітники будуть присутні на місцях, щоб обговорити можливості міграції з регіональними роботодавцями та спільнотою»,– розповів Коулман.

Таким чином, австралійський уряд хоче почати вирішувати проблему перенаселеності Сіднея, Мельбурна і Квінсленда, оскільки дві третини нових мігрантів вважають за краще селитися в цих місцях.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що за підсумками 2018 року, віз для кваліфікованих працівників, виділених урядом Австралії, виявилося на 15 тисяч більше, ніж бажаючих їх отримати.

Швидше за все, влада канадської провінції Квебек скасує понад 50 тисяч імміграційних заявок.