«Людина-дерево» хоче, щоб йому ампутували руки

Житель Бангладешу, відомий як «людина-дерево», тому що через хворобу його тіло вкрите гігантськими наростами, хоче, щоб лікарі ампутували йому руки. Людина багато страждає і знаходиться на межі витривалості.
За останні три роки Абул Баджандар переніс 25 операцій, щоб позбутися від гігантських новоутворень, викликаних генетичним захворюванням шкіри. У минулому році все вказувало на те, що лікарям вдалося подолати хворобу. Але в травні минулого року нарости повернулися – і набагато більші.
«Я більше не можу терпіти біль, не можу спати по ночах, – каже 28-річний Абул в інтерв’ю агентству AFP.- Я попросив лікарів відрізати мені руки, щоб я, нарешті, відчув полегшення».
Людина не може дозволити собі краще, більш дороге лікування.
Саманта Лал Сен з лікарні в Дацці пообіцяла, що симпозіум семи лікарів обговорить можливу ампутацію. «Ми зробимо те, що буде для нього кращим рішенням», – сказала вона.
Кілька людей у ​​світі страждають від рідкісної дисплазії Левандовського-Лутца. Зміни шкіри часто призводять до раку.
У Дацці маленька дівчинка вже пройшла лікування від цієї рідкісної хвороби. Однак після операції нарости, як і в ситуації з Баджандаром, повернулися і набагато більші.