У знаменитому музеї Відня з’являться аудіогіди українською мовою

Для зручності українських туристів, які приїжджають до Відня, в одному із найбільших музеїв країни буде працювати аудіогід українською мовою.

Безвізовий режим, що діє між Україною і Європейським союзом уже другий рік, сприяє тому, що кількість українських туристів, які подорожують до європейських країн, в тому числі до Австрії, яка знаменита своїми історичними та архітектурними пам’ятками, з кожним роком неухильно збільшується.

Екскурсії українською мовою дають можливість дізнатися більше цікавої інформації, адже більшість українських туристів не знають німецьку мову або знають її тільки на початковому рівні. Організація екскурсій українською мовою – відмінне рішення, яке тільки вітається мандрівниками з України.

На своїй сторінці в Facebook Посол України в Австрії Олександр Щерба написав, що «вдалося домовитися про аудіогід українською мовою в музеї Бельведер. Вітаю всіх українських шанувальників мистецтва».

Бельведер – палацево-парковий ансамбль, який вважається одним із найкрасивіших у стилі бароко і відноситься до Світової культурної спадщини ЮНЕСКО.

Колекція творів мистецтва – одна з найбільших у світі. Бельведер є найпопулярнішим музеєм серед іноземних туристів у Відні. Щорічно близько 1,6 мільйона людей відвідують Бельведер, щоб подивитися шедеври світового мистецтва.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з 1 січня 2020 року екскурсії в знаменитому амстердамському кварталі Червоних ліхтарів для туристів будуть заборонені.

За версією знаменитої американської телекомпанії CNN, невелике українське місто Умань увійшло до списку найбільш привабливих міст, які хочуть відвідати іноземні туристи.