Албанія припинила доставку та авіаперельоти в Італію через коронавірус

З 3 квітня Албанія повністю припиняє повітряні та морські перевезення в Італію в рамках заходів щодо запобігання поширенню нового коронавірусу, сказав Танджуг із посиланням на портал A1.

Албанська влада спочатку вирішила призупинити повітряні та морські перевезення тільки в північні райони Італії, але після того, як в Італії була оголошена червона зона по всій країні, вчора був введений в дію повітряний і морський транспорт для всієї території Італії.

Після рішення призупинити навчання в школах, дитячих садах, університетах, а також заборони на проведення великих зібрань, спортивних заходів та концертів в Албанії в найближчі два тижні будуть закриті корти.

Тим часом стало ясно, що Словенія не закриватиме кордон з Італією, але почне там медичні огляди, щоб запобігти поширенню нового коронавірусу. Про це заявив міністр охорони здоров’я Словенії Алесь Шебедер з посиланням на Reuters.

Вчора відставний прем’єр-міністр Мар’ян Шарец оголосив, що Словенія закриє кордон з Італією для всіх пасажирських перевезень. Число підтверджених випадків нового коронавірусу в Словенії досягло 47, додає БТА.