Binance прагне гендерної рівності в криптосфері, починаючи з Африки

Включення жінок є одним із турбот Binance, щоб не допустити дискримінації за ознакою статі в технології блокчейну. Експеримент починається в Африці, де структурні проблеми не дозволяють багатьом з них отримати доступ до фінансових послуг.

Binance прагне гендерної рівності в криптосфері, починаючи з Африки

Недоставленість жінок у сфері технологій вражаюча, і це поширюється на екосистему блокчейна. Звіт Binance про використання криптовалюти у світі в 2021 році ясно показав розрив між двома статями. Справді, у цьому звіті підкреслюється присутність, еквівалентна лише 5% у галузі. Binance стверджує, що серйозно ставиться до поточної ситуації та вирішила скоротити розрив. Реєстрація на Binance.

Надавши кенійським жінкам можливість заробляти життя за допомогою проекту MamaToTheRescue, Binance знайомить нігерійських жінок із децентралізацією. Тому компанія запустила 8-тижневий навчальний проект, щоб дозволити їм вивчити основи блокчейну, його застосування в сучасному світі та доступні їм кар’єрні можливості. Захід відбувається у місцевому селищі Утива в Нігерії.

Binance

Ось три африканські жінки, які прагнуть брати участь у блокчейні, щоб зменшити гендерну нерівність.

Дамілола Одуфува

Ця молода нігерійка є менеджером з глобальних комунікацій із продуктами Binance та співзасновником Феміністської коаліції за допомогу жінкам. Вона розкриває свої думки такими словами: «Я завжди була захоплена фінансовою включеністю жінок. Я була підкорена, як тільки усвідомила, який вплив технології криптовалюти та блокчейна можуть вплинути на права жінок».

Олайїнка Оденіран

Юрист і спеціаліст з кібербезпеки з більш ніж п’ятнадцятирічним стажем Олайїнка Оденіран є співзасновником Ради з блокчейну чорношкірих жінок, метою якої є залучення більшої кількості жінок до криптосфери. Вона також є одним із засновників PlusTou, компанії, що працює на блокчейні.

Наомі Снайман

Вона є президентом Південноафриканського фінансового консорціуму блокчейнів, а також головою блокчейну групи Standard Bank. Це дуже відповідальна посада, яка дає їй право ухвалювати рішення майже у 16 ​​африканських країнах.