Binance запускає безкоштовний курс з блокчейну з винагородою користувачів

Криптобіржа Binance запустила новий курс, як працює екосистема блокчейна.

Контент – частина програми «Вчись і заробляй», є безкоштовним і може бути пройдений онлайн в Академії Binance.Реєстрація на Binance.

Binance запускає безкоштовний курс з блокчейну з винагородою користувачів

У новому курсі користувачі мають право отримувати винагороду в криптовалюті після виконання низки завдань, таких як читання статей, перегляд коротких відеороликів та відповіді на запитання вікторини.

«Криптоактиви змінюють світ. Ми вже бачили GameFi де люди заробляють, граючи в ігри, і тепер ми створили Binance EduFi, де люди можуть заробляти, навчаючись. Ми хочемо надати нашим користувачам найкращі інструменти для покращення їхнього розуміння технології блокчейну та криптопроектів, щоб вони могли приймати більш обґрунтовані інвестиційні рішення», — каже Чанпен Чжао, генеральний директор Binance.

Щоб почати заробляти під час навчання, користувач повинен спочатку пройти процедуру підтвердження особи на Binance та прийняти Умови використання.

Бинансе

Binance Academy, створена в 2018 році, є платформою для безкоштовного інформаційного та освітнього контенту про криптовалюти та екосистему блокчейну.

Вміст розділений за рівнями знань, від початкового до просунутого, та за категоріями, включаючи блокчейн, трейдинг, навчальні посібники, безпеку та інші.