Витрати на заробітні плати працівників у Великобританії збільшуються

Ринок праці Сполученого Королівства починає реагувати на проблеми нестачі фахівців, які пов’язані з тим, що багато працівників з континентальної Європи не хочуть продовжувати свої термінові контракти, а воліють повертатися на батьківщину або їхати працевлаштовуватися в інші країни Євросоюзу.работники в Велькобритании

Цільові витрати на робочу силу в економіці Великобританії протягом третього кварталу збільшився на 3% порівняно з аналогічним періодом 2016 року. Загальні витрати включають заробітну плату з бонусами і додатковими виплатами, допомоги в натуральній формі і соціальні внески роботодавця. Ці дані опубліковані на офіційному сайті National Statistics. Витрати на оплату праці приватного і державного секторів економіки в годину збільшилися на 3% і 2,8% відповідно у третьому кварталі 2017 року порівняно з тим же кварталом роком раніше.

Суха статистика чітко відображає намечающиеся тенденції в економіці Великобританії, зростаюча нестача фахівців у важливих секторах економіки буде все більше вести до підвищення оплати праці, а це на руку нашим співвітчизникам, які вирішили працювати за кордоном.