Різдво страйку у Франції не перешкода

На Різдво у Франції, по всій ймовірності, транспортний колапс буде тривати.

Страйк транспортників та інших працівників, які не хочуть підвищення пенсійного віку до 64 років, триває. Навіть обіцянка президента Франції Еммануеля Макрона відмовитися від власної пенсії не зупинила страйкуючих.

Французів не дуже-то турбує, що президент відмовляється від своєї немаленькою пенсії в 5200 євро після закінчення каденції. Їх хвилюють більше власні пенсії. У разі, якщо Макрону вдасться продавити через парламент пенсійну реформу, люди будуть повинні працювати до 64-х років.

Крім того, що страйк транспортників перешкоджає багатьом французьким сім’ям зібратися за святковим столом. Скаржаться також готельєри та ресторатори, у яких виручка впала на 40 і 50 відсотків відповідно.

Під час страйків іноземні туристи скасовують свої поїздки до Парижа, що безпосередньо позначається на власниках готелів і ресторанів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Дубаї через кілька років почне приймати гостей найвищий на планеті готель, який буде називатися Ciel.

Парламент Нідерландів проголосував за те, щоб один раз на місяць відкрити вільний доступ до ряду популярних музеїв країни.