Аеропорт Ханоя тимчасово припиняє приймати міжнародні рейси, що прибувають

“Міжнародний аеропорт в столиці В’єтнаму припинить прибуваючі рейси з-за кордону з вівторка”, – заявили авіаційна влада країни, борючись з новою хвилею спалахів коронавіруса.

«Призупинення міжнародних рейсів почнеться в міжнародному аеропорту Ханоя Ной Бай з півночі 1 червня по 7 червня”, – йдеться в заяві Управління цивільної авіації В’єтнаму.

У минулі вихідні міністр охорони здоров’я В’єтнаму заявив, що влада виявила дуже заразний «новий гібридний варіант» – комбінацію індійського і британського варіантів COVID-19.

У заяві йдеться, що вихідні міжнародні рейси будуть тривати з Ханоя, але уряд не уточнив, чи будуть припинені внутрішні рейси.

Хоча влада негайно закликала не панікувати, заявивши, що мутація все ще вимагає «подальшого розслідування», тривога спрацювала по всій країні, яка з усіх сил намагалася стримати нові спалахи більш, ніж на половині території.

Минулого тижня місто Хошимін, південний діловий центр В’єтнаму, припинив приймати прибуваючих з-за кордону в міжнародному аеропорту Таншонат.

Призупинення повинне було бути знятим до 4 червня, але в понеділок адміністрація оголосила, що воно триватиме до 14 червня.