Альберто Ортіс (Binance): “У такому новому секторі постійно з’являються нові виклики” Forbes

Ринок криптовалют не перестає рости, як піна із щойно відкритої банки пива. Його найближче майбутнє пов’язане із поведінкою світових ринків. Це сектор, який не застрахований від невизначеності. Альберто Ортіс, голова Binance в Іспанії, розповідає про еволюцію криптоекосистеми, майбутні завдання і плани компанії в інтерв’ю Forbes.

Питання. Криптовалютний сектор останніми місяцями пережив коливання: чи настав час для відновлення?

Альберто Ортіс (Binance)Відповідь. Ринок криптовалют тісно пов’язаний із глобальними фінансовими ринками. Такі криптовалюти як біткойн або BNB (криптовалюта екосистеми Binance), краще, ніж очікувалося, протистоять постійному потоку негативних факторів, і в багатьох країнах вони залишаються притулком від інфляції, від якої страждають їхні місцеві валюти. Звичайно, волатильність у цьому секторі, як і раніше, є частиною нашого життя. Тільки з часом і з більш широким використанням вплив цієї змінної на вартість криптоактивів зменшиться.

П. Як ви ставитеся до зростання криптоактивів Binance?

В. За останні два роки ми спостерігаємо різке зростання числа першопрохідців, яким було запропоновано вивчити та спробувати деякі з наших послуг. Ми пишаємося тим, що нас обирають мільйони людей, і ми раді зробити істотний внесок у поширення технології блокчейну по всьому світу. Реєстрація на Binance.

П. Як ви оцінюєте досягнуті результати?

В. Ми в захваті від зростання, досягнутого за останній рік на нашій глобальній платформі. З багатьох причин 2020 став для нашої галузі бумом. 2021 перевершив 2020, і ми вступили в 2022 з великим бажанням продовжити цей шлях.

П. Які у вас прогнози на цей рік на рівні бізнесу? Які ваші плани?

В. Цього року ми очікуємо і хочемо продовжувати рости у продуктах, обладнанні та користувачах. Не виключено, що через міжнародну ситуацію можуть бути порушені цілі, але ми продовжимо працювати в колишньому режимі. Однак у цьому секторі все може змінюватися день у день, і, безперечно, протягом цього року ми відкриємо для себе нові можливості, які сьогодні навіть не можемо собі уявити.

Binance

П. Деякі запитують про безпеку інвестування в криптовалюту, що їм скаже Binance?

В. На мій погляд, Binance характеризується власною технологією, своєю ліквідністю (наслідком її масштабу), широким спектром рішень та безпекою, а також використанням платформи з повним KYC. За цими чотирма факторами Binance непереможний.