Користувачі по всьому світу повідомляють про збої на YouTube, WhatsApp і Telegram

Проблеми в роботі популярного месенджера WhatsApp сьогодні спостерігаються в ряді країн світу. Про це повідомляється на сторінці сервісу Downdetector, який відстежує роботу популярних інтернет-платформ.

Найбільше скарг на проблеми надходить від споживачів з Європи (Іспанія, Франція, Італія, Німеччина, Бельгія, Великобританія) і ряду країн Латинської Америки (Мексика, Бразилія, Аргентина, Перу). У Росії ж найчастіше скаржаться москвичі.

Близько 96% користувачів WhatsApp, які повідомили про проблеми, не змогли підключитися до сервера, 3% повідомили про збої сайту.

У всьому світі також відбуваються збої в роботі найбільшої платформи відеоконтенту Google, YouTube. Більшість з тих, хто повідомляє про збої на YouTube (61%), не можуть відтворювати відео, ще 34% відчувають проблеми із завантаженням сайту, а 4% не можуть отримати доступ до сторінки.

Є проблеми по всьому світу і в роботі месенджера Telegram. Більшість користувачів (86%) скаржаться на неможливість підключення до сервісу, а 13% – на неможливість відправки повідомлень.