Служба таксі Yummy інтегрує платежі з Binance Pay у Венесуелі

З цього тижня додаток служби доставки та таксі Yummy дозволяє використовувати Binance Pay як форму оплати для користувачів у Венесуелі на своїй платформі. Реєстрація на Binance.

Факт інтеграції криптовалютної біржі Binance та сервісу таксі Yummy Rides вже підтверджено в офіційному акаунті Yummy та в акаунті генерального директора компанії Вісенте Заварсе, який зазначив, що сервіс буде заснований лише на використанні стейблкоінів або так званих стабільних валют із прив’язкою (USDT).

Служба таксі Yummy інтегрує платежі з Binance Pay у ВенесуеліДо інтеграції користувачі могли оплачувати послуги таксі Yummy лише через Mobile Payment, Yappe, Zelle, карти та PayPal. Прийняття цього нового методу оплати через Binance Pay пов’язане зі зростаючим попитом венесуельських користувачів, які попросили компанію розширити коло сфер, де можна використовувати криптовалюти.

Щоб активувати новий спосіб оплати, користувачам достатньо оновити програму Yummis, до якої вже інтегровано Binance Pay. Сервіс працює шляхом сканування QR-кодів одержувачів платежів у програмі.

Binance

Крім Венесуели, додаток (доступний для iPhone та Android) в даний час активно в Перу, Чилі, Болівії, Еквадорі та Панамі.