Парламент Венесуели призупинив роботу через COVID-19

“Національна асамблея (парламент) Венесуели вирішила відкласти зустрічі, заплановані на найближчі кілька днів, через поширення коронавіруса”, – повідомляє EFE.

У письмовій заяві керівництво парламенту звернулося до народу Венесуели, щоб проінформувати його про те, що прийнято рішення про скасування парламентських засідань з 5 по 9 квітня. Підкреслюється, що дана міра прийнята з метою «превентивних заходів» проти поширення коронавіруса.

“На цьому тижні засідання комітетів парламенту не відбудуться. У виняткових випадках це може статися при необхідності прийняття законів”, – йдеться в документі, підписаному спікером парламенту Хорхе Родрігесом.

У неділю президент Ніколас Мадуро оголосив у телезверненні, що заходи жорсткої блокади, введені в Венесуелі на великодні канікули, будуть продовжені ще на сім днів.

Венесуела повідомила про рекордний щоденному зростанні випадків коронавируса (1779). Мадуро сказав, що епідеміологічна ситуація в Венесуелі залежить від поширення бразильських штамів (P1 і P2).