Трамп вимагає від Верховного суду визнати його указ антимиграционный

У США триває боротьба між противники міграції і її прихильниками. Так, противники розгорнули боротьбу в правовому полі – у Верховному суді країни.

Так, напередодні представники Адміністрації президента США звернулися в судовий орган з вимогою визнати норми нового антимиграционного указу президента Трампа.

обращение Администрации президента США в судебный орган с требованием признать нормы нового антимиграционного указа президента ТрампаМова йде про третій за рахунком указі глави держави, який за запевненням представників Білого дому заснований на пріоритетах національної безпеки. Також норми цього документа зачіпають аспекти зовнішньої політики.

Раніше противники трамповских ініціатив проти мігрантів заявляли, що його норми законів носять ісламофобскій характер, проте представники Білого дому всіляко заперечують ці звинувачення.

Нагадаємо, що адміністрація Трампа вимагає від Верховного суду розблокувати норми закону, датованого 24 вересня 2017 року. Документом обмежується в’їзд в США громадянам не тільки мусульманських країн, а також КНДР і Венесуели.

Тим часом, українцям у США – завжди раді. Вакансії в цій країні доступні на нашій сторінці “Робота в США“.