Президенту США Дональду Трампу запропонували дати свідчення

Для президента Сполучених Штатів настали важкі часи. Невизначеність щодо подальшого перебування на посаді з кожним днем ​​все збільшується.

З одного боку тиснуть демократи з імпічментом, а з іншого – неухильне наближення президентських виборів з туманними перспективами переобрання через то й же імпічмент та інших фактори. Намір незаконними способами знайти компрометуючі матеріали на свого головного суперника, Джо Байдена, може дорого коштувати Трампу.

Спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі вважає, що для президента Трампа найкращим варіантом буде надання свідчень особисто у справі про імпічмент.

Якщо Дональд Трамп повністю впевнений у своїй правоті, то показання, які він надасть Комітету з питань розвідки, який займається розслідуванням, повністю його виправдають. Зокрема Пелосі заявила, що «Трамп міг би прийти просто до Комітету і розповісти всю правду, яку він хоче, якщо побажає».

Також ідею запросити Дональда Трампа підтримав і глава демократичної меншості в Сенаті Чак Шумер, який категорично заявив, що «якщо Дональд Трамп не згоден з тим, що він чує, він не повинен твітити про це. Він повинен постати перед комітетом і свідчити під присягою».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в адміністрації Трампа не реагують на повістки до суду, намагаються перешкодити показаннями свідків і не розкривають документи, які були затребувані комісією.

За два останні роки жорстка імміграційна політика адміністрації Трампа вже дала негативний результат.