За останні роки найбільша кількість заявок на візи H-1В схвалили в Нью-Йорку

Майже третина від загальної кількості віз Н-1В у період з 2010 по 2016 рік були оформлені за заявками роботодавців в Нью-Йорку, Далласі, Вашингтоні та Бостоні, це результати дослідження Pew Research Center.

Виза фото

Тимчасове працевлаштування кваліфікованих працівників з інших країн у США робиться найбільшою програмою, яка надає кандидатам візи H-1В, але для цього потрібно, щоб роботодавець заявив, що йому потрібні працівники на вакансію. Найбільша зайнятість іноземних кваліфікованих працівників, яким була надана віза Н-1В за результатами дослідження Pew Research Center, спостерігалася у великих містах Східного узбережжя США і штаті Техас.

Рекордна кількість заяв, які були схвалені – у Нью-Йорку – близько 248 тисяч, на другому і третьому місці – Даллас і Вашингтон 74 000 65 000 задоволених заявок.

Цікаво, що у місті Коледж-Стейшн, в Техасі, практично кожна заявка була схвалена, тільки один претендент зі ста не отримав дозволу на роботу.

В останні роки близько половини віз H-1B (49%) було схвалено для іноземних працівників з науковим ступенем (магістра, професійної або докторської), одержаних як в США, так і за кордоном.

Джерело: www.eurabota.ua