У чеському МВС представили для іноземців інтернет-систему запису на прийом

Міністерство внутрішніх справ Чеської Республіки запровадив систему запису прийому іноземних громадян за допомогою Інтернету. Нагадаємо, що раніше іноземні громадяни Чехії не могли попередньо записуватися на прийом до органів правопорядку країни.

Зараз всі іноземці, які мають право перебування на території держави терміном більше трьох місяців, отримали право електронного запису в органи правопорядку. У даний момент потрапити на зустрічі в органи МВС іноземці можуть без витрати часу на очікування в черзі в коридорах правоохоронних органів, телефонні дзвінки та інше.

сервис для предварительной записи на посещение чешского МВД

Представлений на сайті чеського МВС сервіс для попереднього запису на відвідування представлений на чеською та англійською мовами. Попередньо для користування сервісом громадянину потрібно буде пройти процедуру реєстрації, для якої знадобиться ввести особисті дані, вибрати мету свого візиту і точний час зустрічі з представниками міністерства.

Спеціально для запобігання зловживань послугами сайту МВС введені обмеження. Так, відвідати органи МВС, попередньо записавшись на прийом через Інтернет,можна буде не частіше 3 разів на протязі 60 днів. Якщо ви хочете знайти роботу в Чехії, то сайт www.eurabota.ua допоможе вам в цьому! Так,тисячі вакансій доступні на нашій сторінці “Робота в Чехії“.