У штаті Флорида вимагають провести імміграційну реформу

Підписаний більш ніж 70-ма впливовими людьми Флориди, документ передбачає розгляд імміграційної реформи як федеральну відповідальність.

Десятки впливових бізнес-лідерів, політиків і провідних вчених Флориди нещодавно підписали важливий документ, в якому вони вимагають від представників конгресу штату, щоб ті прийняли двопартійну імміграційну реформу. Експерти стверджують, що нормальна імміграційна політика на відміну від тієї, яка на сьогоднішній день проводиться президентською адміністрацією, дасть можливість стимулювати економічне зростання як в штаті, так і в країні в цілому.

Флоридський договір про імміграцію містить шість принципів, які повинні бути використані в якості основи для розробки відповідного законодавства.

Прихильники імміграційної реформи домагаються, щоб нове законодавство сприяло зміцненню економіки і робочої сили, забезпечувало громадську безпеку і сприяло виникненню конкурентного середовища і спільнот, щоб залучати та утримувати талановитих людей.

Як розповів президент і виконавчий директор іспанської торгової палати Флориди Хуліо Фуетнес, іммігранти відкривають підприємства і заповнюють вакансії у всіх секторах економіки США.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що співробітники компанії Google, які працюють за контрактом, а також тимчасові працівники скоро будуть отримувати не менше 15 доларів на годину.

У Сполучених Штатах спостерігається значна нестача водіїв вантажівок при тому, що середній рівень зарплат – 1,5-2 тисячі доларів на тиждень.