Тимчасові працівники в Google добилися підвищення оплати праці

Гігант у світі цифрових технологій – компанія Google – в найближчій перспективі встановить мінімальну оплату праці всіх своїх співробітників на рівні, який не нижчий 15 доларів на годину.

Співробітники, які працюють за контрактом, а також тимчасові наймані працівники скоро зможуть розраховувати на те, що заробітна плата буде становити не менше 15 доларів на годину.

Звичайно, не можна сказати, що це повністю добра воля керівництва компанії Google. За дивним збігом обставин оголошення з’явилося в той же день, коли група з 915 співробітників корпорації підписала листа з вимогою рівного ставлення до тимчасових працівників і підрядникам. У листі наголошується, що вони складають більше половини всіх співробітників компанії Google.

Деякі зміни в погодинній оплаті повинні вступити в силу до січня 2020 року, а інші – до 2022 року.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що найбільша в світі торгова інтернет-компанія Amazon найближчим часом планує найняти близько 3 тисяч нових співробітників. Дистанційна робота дасть можливість заробляти 15 доларів на годину.

Опубліковане днями велике дослідження The NextWeb (TNW) показало, що немає в світі такої країни, яка може скласти Сполученим Штатам конкуренцію в створенні нових робочих місць в індустрії блокчейна.