Трамп домовився з американськими політиками про реформу міграційної системи

Нинішній президент США має намір докорінно змінити діючу міграційну систему. На цьому тижні Трамп заявив про досягнення домовленостей з представниками обох американських правлячих партій про спільну роботу над реформуванням міграційної системи.

Трамп заявил о достижении договоренностей по реформе миграционной системыДосягнення домовленостей було підтверджено напередодні в прес-службі Адміністрації американського президента. Пізніше про угоду розповіли керівники республіканської і демократичних партій.

Білий дім і представники обох партій домовилися про спільну роботу над створенням проекту нової міграційної реформи. Планується, що по закінченню роботи сторін, міграційна політика в США буде кардинально переглянута.

Варто відзначити, що за час свого недовгого президентства Трамп відзначився низкою гучних рішень проти мігрантів. Напередодні було заявлено, що США буде виселено до 200 тисяч мігрантів з Сальвадору.

На цьому тижні Президент, а також керівники республіканців і демократів, домовилися про формування спільної позиції щодо забезпечення безпеки державних кордонів україни, застосування заходів по перериванню «ланцюгової міграції» у США членів цілих сімей, а також ліквідації візових лотерей.

Крім того, заплановані зміни в діючу систему депортації нелегальних мігрантів, а також порушників.

Джерело news.mail.ru.
12.01.2018