Центр по перевірці іммігрантів і претендують на отримання візи створений в США

Президент США Дональд Трамп виступив з новою ініціативою, пов’язаної з імміграційною політикою країни. Створено National Vetting Center для перевірки іммігрантів.

Дональд Трамп создал Национальный центр по проверке иммигрантов

Ця ініціатива президента цілком відповідає його передвиборним обіцянкам значно обмежити приплив небажаних осіб з інших країн. Національний центр, буде перевіряти іммігрантів і претендентів на американську візу, пов’язаними з питаннями безпеки.

В обов’язки відомства входить удосконалення роботи в плані ідентифікації людей, які можуть представляти потенційну небезпеку для США.

Прес-центр уряду повідомляє, що національний центр, який буде перевіряти і координувати іммігрантів, дозволить офіційним особам використовувати потрібну інформацію розвідки для того, щоб виявити злочинців, терористів, які хочуть потрапити і жити в США.

Сара Сандерс – прес-секретар Білого дому заявила, що діяльність національного центру буде дотримуватися громадянські права і свободи. За її словами, робота, яка ведеться урядом з відбору іммігрантів, що не має належної системи, а новий центр скоординує свою роботу.

Джерело immigrant.today