Байден готовий відвідати південний кордон

“Президент США Джо Байден оголосив, що розгляне можливість відвідування південного кордону”, – повідомляє CNN. – “Він вибачився за те, що не відвідував його раніше, тому що був зайнятий відвідуванням місць лих по всій країні”.

«Я провів багато часу, дивлячись на збиток у розмірі 900 мільярдів доларів від ураганів, повеней і погодних умов, а також подорожуючи по світу”, – сказав президент.

Раніше Байден також захищав своє рішення зберегти деякі жорсткі заходи колишнього президента Дональда Трампа, які дозволяють імміграційним чиновникам не пропускати людей, які перетинають кордон, щоб обмежити поширення Covid-19.

Нагадаємо, що на Байдена напали республіканці за те, що він знехтував серйозною проблемою міграційного тиску, навіть не відвідавши кордон. Сполучені Штати і Мексика домовилися працювати разом над вирішенням спільної проблеми.

Минулого місяця тисячі гаїтян вторглися в Сполучені Штати в пошуках притулку, влаштувавши руйнування невеликого прикордонного містечка Дель-Ріо, штат Техас, після того, як розташувалися табором під мостом.

Адміністрація президента Джо Байдена зробила кроки щодо їх депортації і покладається на співпрацю з Мексикою.