Сполучені Штати припинили видачу віз більшість країн світу

США припиняють видавати всі імміграційні та неімміграційні візи на регулярній основі в більшість країн світу через коронавирус.

Про це сьогодні повідомила прес-секретар Держдепартаменту з посиланням на Reuters. Вона не уточнила, скільки і які країни припиняють візові послуги, але додала, що представництва США по всьому світу будуть продовжувати надавати екстрені візові послуги «в залежності від наявних ресурсів». Громадянам США будуть продовжувати надавати такі послуги. Видача віз буде відновлена “якомога швидше”, сказала прес-секретар, чи не вказуючи конкретну дату.

Тим часом Конгрес США прийняв план добробуту на 100 мільярдів доларів, призначений для працівників, які безпосередньо постраждали від впливу коронавируса, повідомляє БТА. Конгрес і Білий дім ведуть переговори про колосальний план економічного буму, який може досягти 1,3 трильйона доларів. Президент Дональд Трамп підтримує текст, схвалений сьогодні переважною більшістю голосів Сенату, і, як очікується, підпише його дуже скоро, щоб він вступив в силу.