Американці посилили правила безвізового в’їзду іноземців в свою країну

З США продовжують приходити новини, неприємні для всіх іноземців, охочих відвідати цю країну з метою працевлаштування. Так, уряд прийняв рішення посилити правила безвізового в’їзду громадян іноземних держав. Неприємна новина була оголошена для володарів паспортів майже 40 країн по всьому світу.Америка ужесточает правила безвизового въезда граждан иностранных государств

Заявлено, що з наступного року влада країн, що мають угоду про безвізовий режим з США, доведеться використовувати інформацію для проведення антитерористичних заходів Америки для перевірки своїх підданих.

Також кожна з 38 країн, які користуються безвизом з США, повинна провести інформаційні кампанії, в ході яких їх громадяни будуть поінформовані про правові аспекти, наступних за перевищенням терміну перебування в Америці.

Заявлено, що порушники умов безвиза будуть позбавлені права в’їзду в країну на певний строк. Зазначимо, що згідно з даними імміграційної служби США найчастіше умови безвиза порушують громадяни багатьох країн Західної та Східної Європи. Нагадаємо,що ресурс www.eurabota.ua дозволяє знайти роботу і в Америці. Так, вакансії з цієї країни доступні на нашій сторінці “Робота в США“.