Оформлення українцями закордонних паспортів йде повним ходом

Протягом п’яти місяців 2019 року українські громадяни активно оформляють біометричні паспорти, щоб мати можливість у будь-який час подорожувати по всьому світу.

Згідно з оновленими статистичними даними, які днями опублікувала Державна міграційна служба України на своїй сторінці в Facebook, українці не так як раніше, але все ж активно оформляють закордонні паспорти.

З початку цього року співробітниками служби оформлено і видано трохи менше 1,7 мільйона біометричних паспортів для поїздок до інших країн. Тільки в травні наші співгромадяни оформили 362 тисячі закордонних паспортів.

Однак, якщо порівнювати статистичні дані з травнем минулого року, число тих, хто оформляє біометричні паспорти зменшилося на 33 відсотки. При цьому, на 15 відсотків оформлено більше паспортів у формі ID-карти.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в імміграційній системі Канади найближчим часом будуть введені важливі зміни, щоб врахувати інтереси людей, які переїхали на постійне місце проживання і тимчасових резидентів.

Тепер, щоб отримати візу до Сполучених Штатів, іноземні громадяни повинні поділитися з співробітниками візових служб посиланнями на акаунти в своїх соціальних мережах.