Американці в більшості щасливі люди

Радіє життю протягом останніх 40 років переважна більшість американських громадян.

Інститут Геллапа – провідний американський інститут, що вивчає громадську думку громадян Сполучених Штатів, провів чергове дослідження з питання задоволеності американців своїм життям.

Результати соціологічного дослідження показали, що переважна більшість жителів США повністю задоволені своїм життям, таких виявилося 86 відсотків.

В опублікованому звіті про проведене дослідження відзначається, що більше половини дорослих в Сполучених Штатах «дуже задоволені» своїм життям (56 відсотків), а 30 відсотків заявили, що вони «задоволені своїм життям в деякій мірі».

Інститут Геллапа такі соціологічні дослідження проводить щороку протягом уже декількох десятиліть. Результати цих досліджень показують, що останні 40 років радіють життю більшість американських громадян. Рівень задоволеності значно знижувався в 1979 році під час енергетичної кризи – до 73 відсотків.

Також невелике зниження задоволених життєвими умовами людей були зафіксовані під час економічного спаду в США на початку дев’яностих років минулого століття, а також в період світової фінансової кризи в 2008 році.

Найщасливішим для американців став 2017 рік, коли 87 відсотків жителів Америки заявили, що задоволені своїм життям.

Після результатів таких опитувань не дивно, що мільйони громадян інших країн, серед яких і українці, прагнуть переїхати до Сполучених Штатів на постійне місце проживання.

Нагадаємо, раніше ми писали про іноземних громадян, які одружилися з американкою або вийшли заміж за американця. Тепер вони зможуть отримати постійну грін-карту стане набагато простіше.

Число вакансій в індустрії поставок канабісу протягом 2018 року в США збільшилося на 76 відсотків, до 1 500.