У індіанця стався серцевий напад через новини про хворобу Трампа

“Буса Крішна, індієць, що поклонявся президенту США Дональду Трампу, помер від серцевого нападу після того, як дізнався про зараження президента коронавірусом”,- повідомляє Indian Express.

Після зараження Трампа Крішна неодноразово відправляв відеозвернення з побажанням президенту і першій леді якнайшвидшого одужання. Двоюрідний брат Крішни розповів виданню, що в неділю він прокинувся вранці, поводився нормально, а потім впав.

«Він був пригнічений, дізнавшись, що Трамп заразився коронавірусом. Він майже не їв. Коли ми відвезли його до лікарні, лікарі сказали, що він мертвий. Причиною смерті став серцевий напад»,- сказав двоюрідний брат загиблого.

У публікації йдеться, що Буса Крішна почав відчувати почуття обожнювання до Трампу близько чотирьох років тому, після того, як йому приснився американський президент.

Трамп оголосив про свій позитивний результат тесту в ніч на 2 жовтня. Він був госпіталізований на кілька днів задля заходів безпеки, але з понеділка перебуває вдома. Лікар Шон Конлі заявив в понеділок, що результати аналізів за останні кілька днів були негативними.