Топ-дизайнер Louis Vuitton помер від раку

Вірджіл Абло, художній керівник чоловічої колекції модного будинку Louis Vuitton, помер у віці 41 року, повідомляє CNN. Він хворів на рак.

Офіційний Instagram-акаунт Louis Vuitton повідомив, що 28 листопада помер креативний директор чоловічої лінії бренду Вірджіл Абло, якому менше двох місяців тому виповнився 41 рік.

Новину про його смерть повідомив у Твіттері власник Louis Vuitton – LVMH. У заяві йдеться про те, що Абло боровся з раком останні кілька років.

Понад два роки Вірджил Абло боровся з рідкісною та агресивною формою раку – серцевою ангіосаркомою.

«Ми всі вражені цією жахливою новиною. Верджіл був не лише блискучим дизайнером і провидцем, а й людиною з гарною душею та великою мудрістю». – каже директор LVMH Бернар Арно.

“Ми шоковані цими новинами, Вірджіл був не просто геніальним дизайнером і візіонером, а й людиною з прекрасною душею. Вся команда LVMH сумує разом зі мною в цей момент і висловлює величезні співчуття всім людям, які його любили”, – написав Бернар Арно. .

Нагадаємо, що у березні 2018 року Абло очолив чоловічий підрозділ Louis Vuitton, а за п’ять років до цього заснував власний лейбл Off-White. При цьому він не любив, коли його називали модельєром, а вважав за краще визначення художника.