У Британії три жертви шторму

“Кількість загиблих у Великій Британії збільшилася до трьох внаслідок шторму Арвен, який приніс до Британії сильний вітер, дощ і сніг”, – повідомляє ВВС News.

Повідомлялося про випадки смерті в Шотландії, Північній Ірландії та на північному заході Англії. У всіх випадках люди вмирали через дерева, що впали.

Через снігопад близько 120 вантажівок заблоковано на шосе M62, яке з’єднує міста Ліверпуль та Кінгстон-апон-Халл. На деяких залізничних маршрутах бувають зупинки руху поїздів. У районі Абердіншира в Шотландії пасажири залишалися в поїзді 17 годин через шторм.

Понад 150 000 будинків у Шотландії, Англії та Ірландії залишилися без електрики під час урагану у п’ятницю. На даний момент близько 60 000 будинків без електрики. Були відключення електроенергії на північному сході Англії та Північної Ірландії.

Шторм із сильним вітром, дощем та снігом обрушився на північ та північний схід Великобританії у п’ятницю. Пориви вітру досягали 157 км/год. У цих регіонах винесено найвище – «червоне» – попередження. BBC News зазначає, що це рідкісне явище.