Смертність від коронавіруса в Сполучених Штатах перевищила 3000 осіб. Більше 1 мільйона американців були протестовані

За словами Джоунса Хопкінса, в Сполучених Штатах від коронавіруса померло більше 3000 чоловік, і більше 163000 американців заражені.

За даними «Франс Прес», в Сполучених Штатах зареєстровано найбільше число коронавірусних інфекцій в світі (163429), а число смертей становить 3008.

“Президент США Дональд Трамп вчора заявив, що більше одного мільйона американців були перевірені на коронавірус”, – повідомляє Reuters.

Трамп закликав американців слідувати заходам соціальної дистанції, які будуть діяти в Сполучених Штатах, принаймні, до кінця квітня, щоб обмежити поширення коронавіруса.

«Кожен з нас повинен зіграти свою роль в перемозі в цій війні. Кожен громадянин, сім’я і компанія можуть внести свій вклад в боротьбу з вірусом. Це наш загальний патріотичний обов’язок. Наступні 30 днів стануть для нас викликом і будуть надзвичайно важливі», – заявив Трамп журналістам в Білому домі.

Він також зазначив, що в США почали поставляти захисний одяг з-за кордону. «У нас прекрасні відносини з багатьма країнами. Китай надіслав нам дещо. Росія відправила нам дуже великий літак з медичним обладнанням. Це дуже приємно», – сказав Трамп.