Щонайменше 15 людей загинули в результаті серйозної аварії на шосе в Каліфорнії (ВІДЕО)

“Щонайменше 15 людей загинули в результаті аварії в південній Каліфорнії за участю вантажівки з напівпричепом недалеко від мексиканського кордону”, – повідомляє CNN.

Вантажний авомобіль з гравієм врізався у позашляховик, в салоні якого знаходилися 25 пасажирів від 15 до 53 років недалеко від містечка Холтвілл поруч з американо-мексиканської кордоном. Повідомляється, що щонайменше 14 людей загинули на місці, один помер по дорозі до лікарні.

28-річний водій позашляховика, мексиканець, загинув в аварії, а 68-річного водія вантажівки госпіталізували з пораненнями середньої тяжкості. Інші постраждалі також знаходяться в лікарнях з травмами різного ступеня тяжкості.

За словами керівника департаменту Північної Америки Міністерства закордонних справ Мексики Роберто Веласко, щонайменше десять загиблих є громадянами Мексики, їх особистості не розголошуються. Причини зіткнення поки невідомі.

Разом з тим правоохоронці розслідують, чому така велика кількість людей виявилася в позашляховику, розрахованому на 8 пасажирів. Як зазначив Уотсон, автомобіль мав лише передні сидіння, інші були зняті. Це дозволило помістити в транспортний засіб більшу кількість людей, проте зробило машину більш небезпечною.

Додається, що імміграційний статус пасажирів поки невідомий. Слідчі почали розслідування за фактом можливої ​​контрабанди людей.