Щонайменше 41 людина загинула в автокатастрофі в Бразилії (ВІДЕО)

Щонайменше 41 людина загинула і ще не менше десяти отримали поранення в штаті Сан-Паулу в результаті зіткнення автобуса, який віз співробітників текстильної фабрики, і вантажівки. Як повідомляє Deutsche Welle, це вважається однією з найсерйозніших аварій в Бразилії за останні п’ять років.

Пожежна служба повідомила, що 37 людей загинули на місці, а ще четверо пасажирів померли в лікарнях регіону в результаті серйозних травм.

ДТП сталося близько 7:00 за місцевим часом на повороті шосе Альфредо де Олівейра Карвалью, недалеко від міста Тагуан, приблизно в 350 км від столиці Сан-Паулу і недалеко від кордону з провінцією Парана.

Представник військової поліції Сан-Паулу, лейтенант Олександр Гедес, повідомив Globo News, що в автобусі їхали близько 50 робітників текстильної компанії, але пояснив, що поки неможливо назвати точні цифри.

«Ми допомогли близько 15 постраждалим на місці, четверо померли під час транспортування або в лікарні. Ми не можемо сказати, що це остаточна цифра, тому що є й інші постраждалі, які знаходяться у важкому стані»,- сказав він.

«Це найсерйозніша дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком в цьому році на автомагістралях»,- сказав Гедес.

Ведеться розслідування ДТП. Особи загиблих встановлюються.